Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Novinka → Exkluzívne na predaj 4 izbový starší rodinný dom - obec Kuchyňa na Záhorí

Interné ID: 1278743610
Obec: Kuchyňa
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
129 899 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám exkluzívne na predaj starší 4- izbový rodinný dom v obci Kuchyňa – blízko lesa.  

Rodinný dom má úžitkovú plochu o výmere 193 m2 a je postavený na pozemku o výmere 654 m2. 

Záhrada resp. pozemok je rovinatý obdĺžnikového tvaru 16 m šírka x 40 m na dĺžku. Súčasťou zastavaných plôch sú hospodárske budovy využívané, ako dielňa, sklad a kôlňa na náradie. Pozemok v zadnej časti môže i naďalej slúžiť na pestovanie plodín, zeleniny a ovocia, príp. vybudovanie skleníka. Vyhovujúce i na chov domácich zvierat.

Pohodlné parkovanie pred domom alebo vo dvore pre ďalšie auta.  

Dispozičné riešenie domu je rozdelené na prednú časť do ulice a priechodné miestnosti do zadnej časti.

Dom pozostáva zo vstupného zádveria, z ktorého je vchod do prvej izby, slúžiaca, ako spálňa. Chodbou vľavo sa vchádza do pôvodnej kuchyne, s komínom na krbové kachle. Z kuchyne sú dvere do obývacej izby, druhá nepriechodná miestnosť. Tretí východ je do priechodnej kúpeľne s toaletou.  

V zadnej časti domu je tretia miestnosť slúžiaca, ako spálňa, priechodná do letnej kuchyne so špajzou.  Letná kuchyňa má samostatný vchod aj z dvora. Možné oddeliť, ako samostatnú časť domu, príp. zariadiť, ako menšiu izbu.

V dome je možné urobiť zmenu dispozície a nové usporiadanie izieb podľa vkusu a potrieb nových majiteľov.

Dostatočné presvetlenie prirodzeným svetlom nám zabezpečujú pôvodné drevené okná orientované na sever – východ. Dvor a záhrada presvetlená z juhu.  

Strecha je sedlová a pokrytá pálenou škridlou. Dom je suchý, vymaľovaný a čiastočne vyprataný. Podlahy sú vybetónované.     

Zariadenie a vybavenie domu :

Dom je napojený na obecný vodovod, plyn, elektrinu ( +3 fázy ) a septik. Vykurovanie zabezpečovali plynové gamatky v každej izbe a krbové kachle v kuchyni – demontované. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou rúrou a starý druhý na drevo.

Dom sa predáva v stave, ako je vidno z fotiek a videa.

Tip a hodnotenie makléra: Rodinný dom v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu v štýle dedinskej chalupy nachádzajúci sa v okrajovej časti obľúbenej obce pod Malými Karpatami s blízkou polohou k borovicovým lesom a s dobrou dostupnosťou do Bratislavy cca 40 km, do okresného mesta Malacky 16 km. Bezproblémové spojenie autobusmi. Záhrada a dvor s ideálnym tvarom a výmerou. Možnosť dokúpiť okolité pozemky 1, výmera 2252 m2 a 2, 1509 m2.

K domu i pozemkom sú k dispozícii aktuálne vydané územno-plánovacie informácie s podrobnosťami o možnom využití zo stavebného úradu obce Kuchyňa.     

V obci Kuchyňa sa nachádza pošta, zdravotné stredisko – lekár, zubár a lekáreň. Samozrejmosťou je  Základná škola a škôlka.  Nechýbajú potraviny (menšie do pár minút chôdze) tiež Coop Jednota.  Pohostinstvá s reštauráciami, vinotéka, pizzeria s vynikajúcou pizzou. Kemp pri vodnej nádrži, kde sa počas letných mesiacov organizujú rôzne akcie, živá hudba, rôzne kapely a športové podujatia – možnosťou zapožičania paddle boardov. Priehrada s rybolovom, lesy pre rekreáciu, aktívny oddych aj na futbalovom ihrisku s bufetom, hubárčenie v bezprostrednej blízkosti. Na okolitých lúkach chov dobytka – farma Kuchyňa. Pri obecnom úrade balíko-box 24/7, v kultúrnom dome okrem spoločenských zábav k dispozícii bankomat.

Dedinka na Záhorí, ktorá sa neustále rozvíja, žije kultúrno- spoločenským životom, dobrými susedskými vzťahmi a fungujúcimi komunitami.

Financovanie:

Dom je voľný k nasťahovaniu, je samozrejme možné financovanie hypo úverom s ktorým Vám radi pomôžeme. Orientačný prepočet: LTV 80% = 104 000€ pri ú.s. 3,95% p.a. a 30 r. splatnosť = 494 € /mes.

Cena je 129.899€ + rozumná dohoda o cene možná po obhliadke. Tešíme sa na budúcich záujemcov.

Kontakt:

RENAMI s.r.o.
maklér : Patrik Gróf
e-mail: patrik.grof@renami.sk
Tel.: +421 915 737 389
 

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 100 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o.– Fotografie, video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
654 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
16 m
Dĺžka pozemku:
40 m
Úžitková plocha:
193 m2
Zastavaná plocha:
193 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1940
Celková plocha:
654 m2
Počet vonkajších parkovacích miest:
2
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Patrik Gróf

Patrik Gróf

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська
  • rusr

Moje meno je Patrik Gróf. Obchodu a práci s ľudmi sa venujem od roku 2009. Za toto obdobie som zozbieral veľké množstvo cenných skúsenosti. V profesii finančného sprostredkovateľa sa neustále je čo učiť,  od skladania povinných skúšok pod dohľadom NBS, cez osobitné finančné vzdelávanie, rôzne obchodnícke kurzy so zameraním na kvalitu poskytovania správne nastavených a dôsledne vysvetlených produktov a navrhovaných riešení. Na základe spätnej väzby spokojných klientov, vznikla myšlienka a dopyt po rozšírení našich služieb, a to o realitnú činnosť. Nakoľko vždy úzko súvisí téma bývania práve s finančnou otázkou, bolo na mieste a zároveň výzvou poskytnúť klientovi všetko pod jednou strechou. S odstupom času hodnotím toto rozhodnutie ako jedno z najlepších, nielen pre klientov ale v neposlednom rade pre seba a firmu Renami. Veľkú radosť mi deň čo deň prináša pocit, že niekomu pomáhame zlepšovať kvalitu bývania, že každý predaj má svoj príbeh, svoj život, každý je jedinečný a vždy nás čaká niečo nové, na každom prípade sa zdokonaľujeme, snažíme sa byť lepší ako včera. 

Radi Vám poradíme

PODOBNÉ
nehnuteľnosti