Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívny pozemok na výstavbu rodinných domov v Rajke

Interné ID: 00001185
Ulica: Zsigmont Moritz
Obec: Rajka
Okres: Mosonmagyaróvári
Kraj: Győr-Moson-Sopron
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
135 349 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívny pozemok na výstavbu rodinných domov v Rajke, Maďarsko

Predstavujeme Vám výnimočný pozemok v obľúbenej lokalite obce Rajka, Maďarsko. Tento rovinatý pozemok o výmere 1185 m² ponúka ideálne miesto na výstavbu vášho vysnívaného rodinného domu.

Základné Informácie:

  • Lokalita: Ulica Moritza Zsigmonta - obec Rajka, Maďarsko
  • Účel využitia: Pozemok určený na výstavbu rodinných domov
  • Plocha: 1185 m²
  • Rozmery: 24 metrov široký a 50 metrov dlhý

Popis Pozemku:

  • Prístup: Prístup na pozemok po asfaltovej ceste
  • Poloha: Nachádza sa v starej časti Rajky -  ulica Moritza Zsigmonta, v okolí sú rodinné domy 

Inžinierske Siete:

  • Elektrika
  • Voda
  • Plyn

Všetko je v dosahu, čo zabezpečuje jednoduché napojenie.

Lokalita a Občianska Vybavenosť: Rajka je vyhľadávaná prihraničná oblasť s kompletnou občianskou vybavenosťou. Ulica Moritza Zsigmonta je pekne upravená a pokojná ulica s výbornou dostupnosťou, či už pešo alebo autom. Vybudované cyklo-chodníky sú prepojené na hrádzu v okolí Dunaja, čo umožňuje príjemné prechádzky a cyklotúry.

V okolí sa nachádza viacero potravín, pošta, zubár, škôlka, lekáreň a veterinár. Blízkosť lesa s potokom ponúka možnosť trávenia voľného času v prírode. Rajka je vzdialená len 15 minút autom od centra Bratislavy, čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s rýchlou dostupnosťou do mesta.

Obec Csikolasziget, vzdialená len 21 km, ponúka nádhernú prírodu a možnosť využitia rôznych vodných športov. Okresné mesto Mosonymagyaróvár, ktoré je prístupné po cyklotrase priamo z Rajky, ponúka množstvo kultúrnych podujatí a kompletnú občiansku vybavenosť.

Tip Makléra: Táto nehnuteľnosť zaujme vďaka svojej výhodnej polohe a veľkorysej výmere. Je vhodná nielen na bývanie, ale aj ako investícia s následným prenájmom. K danému pozemku je možné dokúpiť 1881 m² susediacich pozemkov, čo je ideálne na výstavbu 2-3 domov s prístupom z ulice Moritza Zsigmonta v Rajke.

ZNÍŽENÁ CENA pozemkov je 110€/m² x 1185 m2 = 135.349,-€

Kontakt: Patrik Gróf
Realitná kancelária Renami s.r.o.
Telefón: +421915737389
Email: Patrik.Grof@Renami.sk

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie osobnej prehliadky. Rozhodne odporúčame vidieť a tešíme sa na záujemcov!

ŠTANDARD KTORÝ ZÍSKATE ZDARMA:

PORADENSKÝ SERVIS: - komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás, spolupracujeme so všetkými bankami)

OCHRANA FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV: - poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atď)

PRÁVNY SERVIS: - právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy, - vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva Zaplatíme za Vás: - správne katastrálne poplatky v sume 66 € za návrh na vklad vlast. práva do katastra nehnuteľností, - hradíme podpisy na kúpnych zmluvách, hradíme poplatok za vyzdvihnutie LV použiteľného na právne účely.

Spoločnosť RENAMI s.r.o. je OVERENÝM ČLENOM Realitnej únie. COPYRIGHT RENAMI s.r.o. – Video, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Renami s.r.o..

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1185 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
24 m
Dĺžka pozemku:
50 m
Celková plocha:
1185 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Patrik Gróf

Patrik Gróf

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська
  • rusr

Moje meno je Patrik Gróf. Obchodu a práci s ľudmi sa venujem od roku 2009. Za toto obdobie som zozbieral veľké množstvo cenných skúsenosti. V profesii finančného sprostredkovateľa sa neustále je čo učiť,  od skladania povinných skúšok pod dohľadom NBS, cez osobitné finančné vzdelávanie, rôzne obchodnícke kurzy so zameraním na kvalitu poskytovania správne nastavených a dôsledne vysvetlených produktov a navrhovaných riešení. Na základe spätnej väzby spokojných klientov, vznikla myšlienka a dopyt po rozšírení našich služieb, a to o realitnú činnosť. Nakoľko vždy úzko súvisí téma bývania práve s finančnou otázkou, bolo na mieste a zároveň výzvou poskytnúť klientovi všetko pod jednou strechou. S odstupom času hodnotím toto rozhodnutie ako jedno z najlepších, nielen pre klientov ale v neposlednom rade pre seba a firmu Renami. Veľkú radosť mi deň čo deň prináša pocit, že niekomu pomáhame zlepšovať kvalitu bývania, že každý predaj má svoj príbeh, svoj život, každý je jedinečný a vždy nás čaká niečo nové, na každom prípade sa zdokonaľujeme, snažíme sa byť lepší ako včera. 

Radi Vám poradíme

PODOBNÉ
nehnuteľnosti